Wie ben ik?

Mijn naam is Nicolien Klein Hofmeijer. Al enige jaren werk ik als fysiotherapeute en acupuncturist. Aanvankelijk werkte ik voor andere fysiotherapiepraktijken en door omstandigheden raakte ik uiteindelijk verzeild als zelfstandige fysiotherapeut c.q. praktijkhouder in het Paramedisch Centrum Oss. Daar vond ik mijn plek wat betreft een holistische benadering van klachten.

Met het oog op de toekomst en een interesse om andere dingen te leren, ben ik mij gaan verdiepen in acupunctuur. Chinese Geneeswijzen is een interessant vakgebied waarbij je telkens wordt uitgedaagd om op een andere manier naar klachten te kijken. Er zijn misschien wel 6 oorzaken voor een klacht, wat mijn recherche werk aanmoedigt.

Voor mijn werkzaamheden in de gezondheidszorg was ik werkzaam in diverse commerciële functies.

Leven is het meervoud van Lef. (Loesje)

Inspiratie

Mijn inspiratie haal ik uit mijn moeder en zussen. De laatsten kiezen ervoor om hun leven te leiden zoals zij het fijn vinden, zij zijn ondernemend, reislustig en laten zich niet begrenzen, niet qua interesses noch qua mogelijkheden. Mijn moeder is een vrije geest, houdt van reizen, wil het beste voor haar kinderen en haar omgeving. Waarschijnlijk hebben we van haar en elkaar wat trekjes overgenomen..